Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО РЕАБІЛІТАЦІЇ!!!

Дата: 28.06.2023 15:16
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Комплексне відновлення людини – один з найголовніших викликів країни та всієї системи охорони здоровʼя зокрема.

Наразі вже зроблені важливі кроки – реформовано сам підхід до реабілітації пацієнта. Сформовані мультидисциплінарні команди фахівців. Запроваджені нові пакети до програми медичних гарантій, які розширюють перелік послуг з реабілітації та дозволяють українцям отримувати послугу безоплатно. Проходить постійне навчання спеціалістів у закордонних клініках тощо.

То як отримати послуги з реабілітації?

👉 Для реабілітації амбулаторно – достатньо отримати електронне направлення від сімейного чи лікуючого лікаря. Після – пацієнт може самостійно обрати лікарню.

👉 Для реабілітації в стаціонарі, коли людина потрапляє в медзаклад з певною травмою або захворюванням, її можуть перевести з одного медичного закладу чи клінічного підрозділу до іншого. Також послугу зі стаціонарної реабілітації можна отримати за електронним направленням. Його може сформувати виключно лікуючий лікар. Вибір лікарні, в цьому випадку, за людиною, яка потребує відновлення.

👉Після отримання електронного направлення на стаціонарну чи амбулаторну реабілітацію – можна самостійно обрати медзаклад, в якому бажаєте отримати відповідні послуги. Щоб це зробити:

☛ зайдіть на сайт НСЗУ (https://bit.ly/3xMDWiw).

☛ натисніть на посилання «Карта місць надання послуг за договорами з деталізацією за групами послуг»;

☛ оберіть область та населений пункт;

☛ в полі «Група послуг» клікніть на 54 пункт «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у амбулаторних умовах» або 53 пункт «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах».

⚡ Якщо робота з сайтом здається вам складною та незручною – просто зателефонуйте за номером НСЗУ 16-77 та отримайте розгорнуту довідку про заклади, які надають відповідні послуги.

⚡ Послуги з реабілітації – доступні та безоплатні, й повністю покриваються Національною службою здоров’я України в рамках Програми медичних гарантій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь