Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

На базі Дібрівського сільського будинку культури 07.07.2024 року відбувся форум «Партнерство заради відновлення та розвитку Хмелівської громади».

Дата: 08.07.2024 16:05
Кількість переглядів: 47

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

На базі Дібрівського сільського будинку культури 07.07.2024 року відбувся форум «Партнерство заради відновлення та розвитку Хмелівської громади».

Захід організовано в рамках проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення», що впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

На форумі було презентовано план розвитку Хмелівської громади. Учасники заходу мали можливість обговорити напрацювання, внести нові пропозиції, зауваження, коментарі до розробленого плану відновлення та розвитку. Взяти участь у воркшопі та презентувати напрацьований матеріал.

До форуму в онлайн форматі приєдналися представники Чернеччинської сільської територіальної громади, які поділилися власним досвідом написання проєктів, шляхами втілення їх в життя. За що висловлюємо їм свою вдячність.

Щиро дякуємо модератору форуму - Ользі Одарич, яка протягом форуму була з нами, керівнику ГО "Агенція відновлення та розвитку", Олександру Солонтаю за підтримку Хмелівської громади, та усім причетним за допомогу в організації форуму.

Та невтомлюємось дякувати нашим Захисникам і Захисницям за змогу проводити заходи і працювати!

Україна обов'язково Переможе!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь