Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Інформація для населення

Дата: 18.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 324

     Кабінет міністрів встановив граничний розмір ціни на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 гривні за кубічний метр. Для споживачів, які мають контракти на постачання газу за ціною нижче 6,99 грн, тарифи не зміняться. Ціна постачальника останньої надії так само встановлена на рівні 6,99 гривні за кубометр.

   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Також міністри встановили граничний тариф на розподіл газу – він не перевищуватиме 1,79 грн за кубометр. Ціна газу для населення до кінця 2021 року не перевищить наявний рівень у 6,99 грн/куб. м, повідомив журналістам тимчасовий виконувач обов'язків міністра енергетики України Юрій Вітренко у рамках форуму "Україна 30".

   "Виходячи з кон'юнктури європейського ринку, можна очікувати, що буде зростання цін, проте уряд цього не допустить. Уряд наразі працює над стійким рішенням, яке дасть змогу зробити так, щоб і до кінця цього року люди не платили за газ більше ніж 6,99 грн/куб. м", - повідомив глава міністерства енергетики. За його словами, уряд з цією метою, зокрема, має намір забезпечити вільний вихід газу власного видобутку на ринок у вигляді річного продукту з його подальшою реалізацією постачальниками населенню.

    "Ми не допустимо того, щоб ціна газу до кінця року збільшувалася... Конкуренція буде. Постачальники мають конкурувати меншою ціною. Ми не будемо навіть встановлювати якісь адміністративні обмеження, ми просто хочемо зробити таку структуру ринку, такий дизайн ринків, так боротися зі зловживаннями, щоб ринковим способом зробити так, що будуть різні ціни, при цьому вони не будуть вищими за 6,99 грн/куб. м", - наголосив Юрій Вітренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь