Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ -2021 У ХМЕЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 15.06.2021 09:55
Кількість переглядів: 1166

Фото без опису

Цікаво й змістовно пройшов Олімпійський день-2021 у Хмелівській громаді. Святкове дійство розпочалося з урочистостей біля сільського Будинку культури з вітального слова очільника громади Петра Панченка, який привітав учасників заходу з Олімпійським днем і зазначив, що це свято спорту, де кожен може відчути себе справжнім олімпійцем, побажав міцного здоров’я, гарного настрою, позитиву, розвитку нашій Громаді та перемог. Всіх присутніх об'єднала весела руханка. Прекрасні вокальні виступи Інни Олексенко та Тараса Шестопала, танці хореографічного колективу Дібрівського будинку культури надихнули та ще більше запалили.

Приємним сюрпризом стали подарунки від солодкого спонсора- ТОВ «Ласий кошик» (керівник Олександр Саєнко), які передали всім присутнім дітям Вікторія Олєйнік та Андрій Кобзаренко.

Урочистий забіг з олімпійською символікою, до якого приєдналися старости громади, очолив учасник бойових дій, ветеран АТО Олександр Карпенко.

До школярів, педагогів, батьків та гостей свята звернулася начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина Головач. Після переклички команд-учасниць, вона дала старт самим змаганням.

Діти взяли активну участь у спортивних розвагах, естафетах, вікторинах. Переможцями у квесті на кращих знавців олімпійського руху стали вихованці Хмелівського ліцею (команда «Позитив»), в спортивних естафетах- команда «Cool» Смілівського ліцею. Загалом взяло участь 5 команд-представниць закладів загальної середньої освіти Хмелівської сільської ради: Дібрівського, Смілівського, Хмелівського, Хустянського ліцеїв та Гаївської філії.

Щирі емоції, радісні усмішки, щасливі дитячі обличчя- найкраща подяка організаторам та спонсорам свята, яке проводилося з метою пропаганди здорового способу життя та поширення ідей олімпізму.

--

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь