Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ПРЕЗЕНТОВАНО ЧАТ-БОТ З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ»

Дата: 11.02.2022 14:05
Кількість переглядів: 212

Міністерство соціальної політики в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Львівського державного університету внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України презентує чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці»

Чат-бот «Залишайся в безпеці» – це інформаційний ресурс, створений з метою підвищення інформованості про проблему торгівлі людьми. Ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, ти зможеш вчасно її розпізнати та ЗАЛИШИТИСЬ В БЕЗПЕЦІ. Тут також можна знайти інформацію щодо допомоги особам, які потрапили в ситуацію торгівлі людьми.

На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити, що те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, і вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, можна вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно надати допомогу тим, хто цього потребує.

Чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці» знаходиться за посиланням: https://t.me/stay_in_safe_ua_bot

Також Мінсоцполітики презентує посібник «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми: методичні рекомендації» для врахування в роботі та подальшого розповсюдження місцевим державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування.

У цьому виданні йдеться про роль кожного з представників територіальної громади у формуванні та реалізації місцевої політики з питань протидії торгівлі людьми. Інформаційні матеріали допоможуть краще зрозуміти механізм надання допомоги та поліпшити міжвідомчу співпрацю.

Опубліковано за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що впроваджується за фінансової підтримки урядів Сполучених Штатів Америки та Канади.

Посібник «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми: методичні рекомендації» можна переглянути за посиланням: https://www.osce.org/files/f/documents/3/9/502473.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь