Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

«ВИ – ТАКОЖ АРМІЯ. ПЕРЕД НАМИ СТОЯТЬ СКЛАДНІ ВИКЛИКИ»

Дата: 13.04.2022 08:26
Кількість переглядів: 436

Міністр розвитку громад та територій Олексій ЧЕРНИШОВ провів зустріч з головами громад

«Ви – також армія!». Так назвав місцеве самоврядування в Україні, говорячи про те, наскільки вправно та ефективно громади протистоять сьогоднішнім викликам.

11 квітня відбулася нарада з питань діяльності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану під головуванням Міністра розвитку громад та територій за участі представників центральних органів виконавчої влади, Асоціації міст України та голів територіальних громад.

«В інший час ми б говорили з вами про розвиток, про подальше зміцнення місцевого самоврядування, що наполегливо втілювали з вами 8 попередніх років. Однак агресія, яку росія розгорнула проти українського народу, тимчасово змінила наші з вами плани, і перед нами зараз стоять надскладні виклики. Кажу «тимчасово», бо таку надію нам дає не тільки міць і героїзм української армії та підрозділів територіальної оборони. Таку надію дає і місцеве самоврядування, даєте ВИ, шановні голови громад і ваші команди, своєю рішучістю, професійністю, згуртованістю показали, що ви також потужне муніципальне військо і дієте під ракетними і бомбовими ударами. Багато з вас прихистили – хто десятки, а хто сотні тисяч людей, вимушених тікати від війни. Ви підтримуєте один другого у ці трагічні дні. Вами налагоджено логістику гуманітарної допомоги громадам, які її потребують. І ще десятки-десятки важливих пунктів сьогодні у вашому щоденному графіку, кожен виконаний з яких, я переконаний, це крок до перемоги України», – зазначив Міністр.

Детальніше на сайті Мінрегіону: https://cutt.ly/PFnlUr2

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь