Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

«ВИ – ТАКОЖ АРМІЯ. ПЕРЕД НАМИ СТОЯТЬ СКЛАДНІ ВИКЛИКИ»

Дата: 13.04.2022 08:26
Кількість переглядів: 412

Міністр розвитку громад та територій Олексій ЧЕРНИШОВ провів зустріч з головами громад

«Ви – також армія!». Так назвав місцеве самоврядування в Україні, говорячи про те, наскільки вправно та ефективно громади протистоять сьогоднішнім викликам.

11 квітня відбулася нарада з питань діяльності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану під головуванням Міністра розвитку громад та територій за участі представників центральних органів виконавчої влади, Асоціації міст України та голів територіальних громад.

«В інший час ми б говорили з вами про розвиток, про подальше зміцнення місцевого самоврядування, що наполегливо втілювали з вами 8 попередніх років. Однак агресія, яку росія розгорнула проти українського народу, тимчасово змінила наші з вами плани, і перед нами зараз стоять надскладні виклики. Кажу «тимчасово», бо таку надію нам дає не тільки міць і героїзм української армії та підрозділів територіальної оборони. Таку надію дає і місцеве самоврядування, даєте ВИ, шановні голови громад і ваші команди, своєю рішучістю, професійністю, згуртованістю показали, що ви також потужне муніципальне військо і дієте під ракетними і бомбовими ударами. Багато з вас прихистили – хто десятки, а хто сотні тисяч людей, вимушених тікати від війни. Ви підтримуєте один другого у ці трагічні дні. Вами налагоджено логістику гуманітарної допомоги громадам, які її потребують. І ще десятки-десятки важливих пунктів сьогодні у вашому щоденному графіку, кожен виконаний з яких, я переконаний, це крок до перемоги України», – зазначив Міністр.

Детальніше на сайті Мінрегіону: https://cutt.ly/PFnlUr2

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь