Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

СУБСИДІЇ НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ПЕРЕПРИЗНАЧАТИМУТЬ АВТОМАТИЧНО

Дата: 22.04.2022 09:45
Кількість переглядів: 248

Уряд України ухвалив розроблене Міністерством соцполітики рішення, яке забезпечує автоматичне перепризначення житлових субсидій у регіонах, де органи соціального захисту не працюють через активні бойові дії або тимчасову окупацію. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина ЛАЗЕБНА

Посадовець заявила, що таке перепризначення відбуватиметься з травня поточного року для всіх одержувачів, які її отримували в опалювальному періоді 2021/22 років. Перепризначення буде здійснюватися на підставі інформації, наявної в органах соцахисту з оновленням даних про доходи осіб від ПФУ та ДПС. Крім цього субсидію призначать людям, які отримали валюту від благодійних організацій або придбали для оплати лікування чи навчання.

Отримувачам з регіонів, у яких тимчасово не працюють органи соцзахисту, встановлено спеціальний механізм визначення розміру житлових субсидій та пільг в квітні та протягом неопалювального сезону. Він визначатиметься на основі розміру субсидії або пільги за січень 2022 року з урахуванням фактичних даних 2021 року про співвідношення середнього розміру субсидій або пільг у січні та квітні, а також у січні та вересні, як найбільш показовому місяці неопалювального сезону.

Також в таких регіонах субсидію призначать з початку сезону, незалежно від того, в якому місяці сезону вони звернулись за призначенням.

За матеріалами: https://www.msp.gov.ua/news/21727.html

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь