Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Начальник служби у справах дітей Хмелівської сільської ради Валентина Клименко спільно з поліцейським офіцером громади Артуром Зернюком відвідали родини, які опинились в складних життєвих обставинах

Дата: 15.12.2022 11:33
Кількість переглядів: 142

Контроль за родинами СЖО та станом дітей, які в них виховуються – є одним з пріоритетних напрямків роботи служби у справах дітей. Такі сім'ї знаходяться в зоні постійної уваги служби, і вони систематично їх перевіряють, щоб вчасно виявити проблеми та допомогти в їх вирішенні.

Поліцейський офіцер громади спільно з начальником служби у справах дітей відали чотири родини,  на території Хмелівської сільської ради , які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей, як такі,що опинились у складних життєвих обставинах. Крім того, були відвідані ще п’ять сімей з дітьми, з якими були проведені профілактичні бесіди щодо належного догляду за дітьми, виконання батьками батьківських обов’язків та відповідальність батьків за невідвідування дітьми навчального закладу. Під час відвідування були перевірені умови проживання дітей, зібрана інформація щодо поводження батьків з дітьми, їх побуту, спільного проживання.

Ці родини і надалі перебуватимуть в полі зору поліції та соціальної служби з метою надання необхідної допомоги та контролю за виконанням батьківських обов’язків.

Служба у справах дітей закликає: якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків, або не отримують належного догляду - не чекайте, доки станеться лихо! Своєчасно повідомляйте про такі факти до служби за номером телефону 0683172442 або до поліції за номером 102.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь