Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

МІНВЕТЕРАНІВ ЗАПРОШУЄ ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ НА НАВЧАННЯ У КАНАДІ

Дата: 26.12.2022 15:24
Кількість переглядів: 102

Команда Міжнародної школи Брукс Вестшор (Канада) за підтримки Міністерства у справах ветеранів України оголосила конкурс для учнів 9 класів (2008 року народження) загиблих українських Захисників та Захисниць України для участі в конкурсному відборі навчальної програми в Канаді

За результатами прозорого конкурсного відбору, за рішенням канадських представників, 10 фіналістів будуть зараховані до 9 класу школи Брукс Вестшор. Навчання відбуватиметься безкоштовно із забезпеченням необхідним для навчання та проживання у Канаді протягом чотирьох років, до завершення навчання в 12 класі.

Ключові критерії конкурсного відбору: академічна успішність; належний (базовий) рівень володіння англійською мовою; вмотивованість та емоційна зрілість, які необхідні для тривалого навчання за кордоном.

Конкурсний відбір відбуватиметься в 3 етапи:

1. Написання есе українською мовою (обсягом близько 500 слів). Кандидати мають написати про свої особисті інтереси та очікування від освіти в Канаді. Діти можуть вказати улюблені види спорту та мистецької діяльності, а також ініціативи, які вони могли б продовжити під час перебування в Канаді. До есе необхідно додати інформацію щодо оцінок успішності навчання у школі та інформацію про рівень володіння англійською мовою, а також місце проживання та контакти рідних. Надіслати роботу необхідно до 28 грудня (включно) на електронну пошту vidbir.canada@gmail.com

У разі успішного проходження першого етапу координатори проекту зв’яжуться з кандидатами та повідомлять про дату і час проведення 2 та 3 етапів.

2. Онлайн тестування з математики (українською мовою);

3. Інтерактивне тестування з англійської мови.

Тестування відбуватиметься за підтримки Українського центру оцінювання якості знань. За результатами останнього етапу конкурсу фіналісти та їх рідні зможуть додатково познайомитись онлайн зі своїми майбутніми вчителями у Канаді та обговорити всі нагальні питання щодо поїздки та навчань. Фіналісти мають прибути до Канади наприкінці зими 2023 року.

Зазначимо, що надання освітньої підтримки Захисникам і Захисницям, членам родин загиблих Воїнів є одним з ключових напрямів роботи Мінветеранів.

У разі виникнення питань звертайтесь на електронну пошту:  vidbir.canada@gmail.com

Діти їдуть на навчання без супроводу батьків або опікунів.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/minveteraniv-zaproshuie-ditei-zahyblykh-zakhysnykiv-i-zakhysnyts-vziaty-uchast-u-konkursi-na-navchannia-u-kanadi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь