Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ДОТРИМУЙТЕСЬ ВИМОГ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВОДОХРЕЩА!

Дата: 12.01.2023 15:43
Кількість переглядів: 80

Щоб запобігти небезпечним ситуаціям під час Водохреща треба пам’ятати, що занурюватися у воду можна лише в спеціально обладнаних місцях біля берега, де чергуватимуть рятувальники та медичні працівники. Перед купанням необхідно розігріти тіло.

У жодному разі не можна пірнати у воду, заходити в ополонку необхідно повільно й обережно. Занурюватися найкраще по шию, не замочивши голову, щоб уникнути рефлекторного звуження судин головного мозку. Купання в крижаній воді під впливом алкоголю категорично заборонено. Щоб уникнути загального переохолодження організму не можна перебувати в ополонці більше 1 хвилини, а новачкам взагалі можна бути у воді не більше 10 секунд. Купання дітей та перебування їх поблизу водойми повинно відбуватися лише під наглядом батьків чи інших дорослих.

Після купання (занурення) потрібно розтертися махровим рушником і вдягнути сухий одяг, для зміцнення імунітету й уникнення можливості переохолодження необхідно випити гарячого чаю або узвар.

Рятувальники закликають громадян відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних, дотримуватися правил поведінки на водоймах під час Водохреща і в разі небезпеки негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь