Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩУ ВОЄННУ МАРКУ 2022 РОКУ

Дата: 14.02.2023 10:56
Кількість переглядів: 62

У Дії стартувало нове опитування

Після початку повномасштабної війни марки Укрпошти стали символом сміливості та незламності українців. Протягом минулого року користувачі Дії обирали дизайн марок, а тепер можуть проголосувати за найкращу з них. Опитування триватиме з 13 до 20 лютого.

Щороку майже у всіх країнах обирають найкращу марку. Україна – не виняток. Проте кожен українець може зробити це в кілька кліків у смартфоні. 

«Опитування в Дії основою електронної демократії. У них вже взяли участь мільйони українців. Це зручний інструмент, який допомагає визначити думку громадян з певного питання. Українці вже обирали дизайн воєнних марок від Укрпошти в Дії. А тепер можуть визначити, яка з них була найкращою. Разом продовжуємо створювати історію електронної демократії у світі», – зазначив Віцепрем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України Михайло ФЕДОРОВ. 

На звання найкращої претендують 10 марок воєнного часу:

Вільні. Незламні. Непереможні 

Доброго вечора, ми з України! 

Зброя Перемоги 

Кримський міст на біс!

Переможного Нового року!

Пес Патрон 

Русскій воєнний корабль, іді … !

Слава Збройним Силам України! 

Українська Мрія

Херсон – це Україна!

Щоб взяти участь в опитуванні, авторизуйтеся в Дії, оберіть Послуги, а далі – Опитування. Серед переліку проголосуйте за вашу улюблену марку. Це все! 

«Філателістична традиція обирати поштову марку року виходить на новий рівень: впевнений, через високу популярність марок, багато українців заохочують вкотре долучитися до голосування. Таке народне зацікавлення і підтримка – найкращий стимул для нас створювати нові марки, які також стануть символами своєї епохи», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор СМІЛЯНСЬКИЙ.

Окрім Дії, проголосувати за марку також можна на сторінках Укрпошти та гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського у соцмережах. Художник марки-переможниці отримає приз. 

Нагадаємо, у Дії українці вже обирали тематику та ескіз воєнних марок «Доброго вечора, ми з України!» та «Трактор, що тягне танк». Це були одні з наймасовіших опитувань у застосунку, в яких взяли участь загалом понад 1,3 млн українців.

За матеріалами: https://thedigital.gov.ua/news/obirayte-naykrashchu-voennu-marku-2022-roku-u-dii-startuvalo-nove-opituvannya

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь