Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

СУМЩИНА. РІК НЕЗЛАМНОСТІ: ПІДТРИМКА

Дата: 24.02.2023 10:06
Кількість переглядів: 83

Дякуємо усім жителям області, захисникам, волонтерам, міжнародним партнерам − усім, хто був підтримкою для нашої області та її жителів 

Протягом воєнного стану профінансовано 100% виплат державної допомоги сім’ям та особам, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

За програмою «Прихисток» 2 729 жителя областіприхистили 6 079 внутрішньо переміщених осіб.

В області створена інформаційна платформа для внутрішньо переміщених осіб за посиланням https://vpo.sm.gov.ua/. На даній платформі розміщена інформація з медичних та освітніх послуг, питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, інформація щодо місць видачі гуманітарної допомоги на території Сумської області у розрізі міських, селищних, сільських територіальних громад.

За кошти обласного бюджету надано:

- одноразову матеріальну допомогу 60 постраждалим Захисникам і Захисницям України та 93 сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на загальну суму 3 млн гривень;

- одноразову матеріальну допомогу сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на поховання у сумі 981,3 тис. гривень;

- компенсацію готівкою на придбання твердого палива 46 сім’ям Захисників і Захисниць України на загальну суму 147,2 тис. гривень;

- адресну грошову допомогу за проходження обстеження методом магнітно-резонансної томографії у сумі 1,7 тис. гривень; 

- щорічну разову грошову допомоги 318 батькам загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на загальну суму 1,5 млн гривень.

Міжнародні організації активно долучились до оснащення необхідними засобами «Пунктів незламності» і надали 426 генераторів. Крім того, за повідомленням 33 територіальних громад ними самостійно отримано від донорів 342 генератори різної потужності.

Міжнародна організація з міграції організувала доставку вугілля для 1270 домогосподарств 7 громад області (в об’ємі 2 т на домогосподарство).

З початку війни гуманітарним штабом при Сумській ОВА отримано лише залізницею 725 вагонів гуманітарної допомоги загальною вагою більше 14,3 тис. тонн. За інформацією територіальних громад у 2022 році від різних донорів отримано гуманітарну допомогу у загальній кількості понад 18 тис. тонн. та протягом січня 2023 року понад 807 тонн.

Дякуємо усім і кожному, хто підтримував увесь цей рік жителів Сумщини! Дякуємо волонтерам та небайдужим людям, які донатять на ЗСУ, допомагають нашим захисникам усім, чим можуть.

Завдяки вам усім і кожному Україна вистояла. Продовжуємо боротись далі. До Перемоги!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь