Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

В рамках Програми стажування "Добре самоврядування" від українських громад надійшло 105 заявок на участь

Дата: 19.04.2023 08:11
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Вашій увазі географія громад, які делегували своїх посадовців до конкурсного відбору на участь в 7-тижневому стажуванні в польських ґмінах.

📢"Ми щиро дякуємо за активну участь всім цьогорічним заявникам. Приймальна комісія зараз опрацьовує всі отримані заявки та визначає осіб для участі в індивідуальній співбесіді. Співбесіди проведемо до кінця квітня. За їх результатами буде обрано 35 осіб. Всі вони пройдуть впродовж травня-червня курс польської мови та тематичні вебінари. По завершенню підготовчих заходів ми проведемо іспити і тестування. На основі рейтингу кандидатів буде відібрано 25 осіб, які візьмуть участь в Програмі стажування. Місце стажування буде попередньо узгоджено з кандидатом, як і індивідуальний план його стажування. Всі деталі конкурсного відбору та умови стажування прописані в Положенні про Програму стажування." - Павел Алєксандровіч, координатор Програми стажувань "Добре самоврядування" Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні.

🤝Нагадаємо, що метою Програми стажування є посилення функціонування українських органів місцевого самоврядування, як ключових суб’єктів розбудови незалежності держави та суспільства, а також важливих учасників у процесах відбудови України та підготовки до вступу до ЄС.

Проєкт співфінансується Програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польщі та впроваджується спільно з Програмою "U-LEAD з Європою".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь