Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Національної поліції України спільно з компанією "Find My Parent" розроблено мобільний додаток "Reunite Ukraine" для пошуку осіб

Дата: 18.04.2023 13:05
Кількість переглядів: 65

ійна... Боляче, що вона вкрала дитинство у найменших громадян нашої країни, страшно, що ми втрачаємо найнезахищеніших і найбезвинніших - наших дітей, провина яких лише в тому, що вони народилися й жили в Україні. Хтось мерзенний вирішив, що має право нищити, вбивати, руйнувати! Обурливо, що жодна всесвітня інстанція не в змозі нам допомогти. Світова правозахисна спільнота, правозахисні організації світу виявились великою мильною булькою...

Від початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки на територію України до органів поліції надійшло 11 257 звернень щодо зникнення 11 442 дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина.

За інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано ( за даними з відкритих джерел, озвучених рф,- 744 000 дітей, близько 5 мільйонів людей загалом ) та/або незаконно переміщено.

За даними різних міжнародних організацій більше, ніж 2 мільйони дітей переїхали в сусідні країни та близько 3 мільйони дітей - є внутрішньо переміщеними, що складає половину дитячого населення України.

В зв'язку з цим Управлінням ювенальної превенції Національної поліції України спільно з компанією "Find My Parent" розроблено мобільний додаток "Reunite Ukraine" для пошуку осіб, зокрема дітей, які безвісти зникли, а також задля возз'єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщеними, виїхали за межі України або були незаконно депортованими до рф, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

Завантажити додаток можна в App Store i Google Play, а також дізнатися більше на сайті https://www.reunite-ukraine.com

Контактна особа - Семірякова Роксолана ( моб. тел. : +38 ( 073 )500-11-55 email: poshukditei@police.gov.ua )


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь