Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Старенькі та одинокі чекають Великодня та світлої радості.

Дата: 14.04.2023 15:07
Кількість переглядів: 59

Великдень – одне з найважливіших християнських свят, яке цьогоріч припадає на 16 квітня. Великдень у житті кожного українця свято особливо шановане та величне. Це свято входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає.

Традиційно, напередодні, наші соціальні робітники Територіального центру соціального обслуговування допомагають готуватись до свята мешканцям Хмелівської громади, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Це – генеральне прибирання осель, придбання та доставка продовольчих, промислових, господарських товарів догляд за особистими речами, доставка води. Соціальні робітники прикладають максимум зусиль, роблять все можливе, щоб їхні клієнти гарно зустріли Великодні свята. Адже головним завданням для працівника — є розуміння проблем та піклування про громадян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні.

В цьому році до Дня Великодня 69 осіб Хмелівської громади, які обслуговуються спеціалістами Територіального центру отримали Великодні Паски.

Нехай Господь дарує всім мир і благодать. Нехай Великодні свята наповнять серця добром та милосердям, а в життя кожного принесуть спокій, благополуччя, щастя та якнайскоріше таку бажану нами Перемогу!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь