Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Коли не можуть перемогти — намагаються розсварити

Дата: 22.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Вже не вперше у місцевих фейсбук-групах поширюється допис, на якому показана відремонтована ділянка вулиці. Мовляв, саме такі дороги в селі чи містечку, якщо керівництво громад не краде бюджетні кошти. На перший погляд, позитивний приклад роботи місцевої влади. Й «на емоціях» відразу виникає бажання «лайкнути», а то й поширити інформацію: можна ж, якщо не красти…

Та все ж спробуйте стриматися й проаналізувати побачене-прочитане. Зокрема, чому не вказано ні вулицю, ні населений пункт і, навіть, громаду де знаходиться ця вулиця? Адже, очевидно, що автор мав на увазі Україну, бо фото супроводжує емоційний підпис: «Ось що буває в ОТГ, коли гроші не крадуть !!!». Тож чому б і не назвати місто чи село, де такі гарні вулиці?

Відповідь проста — бо це знімок дороги у польському селі Богоники https://uk.wikipedia.org/.../%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0...

І за даними Вікіпедії, це фото було завантажене ще у 2009 році. Якби ви це прочитали, погодьтеся, реакція була б зовсім іншою, й не факт, що поширювали б публікацію в мережі.

А так: одні критикують владу й резонно вимагають відремонтувати дороги на Роменщині, інші — не менш резонно наголошують, що сьогодні краще б ці кошти спрямувати на потреби ЗСУ… От і маємо «на рівному місці» суперечку, зрежисовану невідомим ляльководом. Навіщо? Подумайте самі.

Варто загадати й вже традиційні «лякалки» про нове вторгнення на Сумщину в «найближчі вихідні», нібито евакуацію «для своїх» та інші. Все це з однієї «опери» і від одного замовника — російських спецслужб. Тож будьте пильні й дайте собі час подумати, перед тим, як реагувати на здавалося б «правильні» публікації в соцмережах. І традиційний, перевірений "рецепт" для власного спокою: вірте в ЗСУ й підтримуйте наших захисників.

Андрій ГОПТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь