Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

В ОБЛАСТІ ТРИВАЄ РОБОТА З ВІДНОВЛЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ, ЯКІ БУЛИ ПОШКОДЖЕНІ ВОРОГОМ

Дата: 24.05.2023 15:41
Кількість переглядів: 53

Сумська обласна військова адміністрація направила пропозиції до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо проектів відновлення інфраструктури Сумщини

Як зазначив перший заступник голови ОВА Тарас САВЧЕНКО, ворог продовжує тероризувати жителів області та знищувати інфраструктуру. Руйнацій зазнають як приватне майно громадян, так і освітні, медичні та соціальні установи, об’єкти інфраструктури тощо.

За його словами, наразі обласна військова адміністрація працює над відновленням різних об’єктів комунальної, державної власності, які були пошкоджені через збройну агресію росії, за рахунок державної підтримки, коштів місцевих бюджетів тощо.

«Ми зібрали заявки від громад щодо відновлення територій та подальшого розвитку. Загалом було отримано та опрацьовано звернення щодо фінансування близько 50 проєктів на суму 2,3 мільярда гривень за рахунок коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наразі дані заяви розглядаються на Міжвідомчій робочій групі та триває підготовка відповідного Урядового рішення. Сподіваємося, що найближчим часом отримаємо остаточний перелік об’єктів та обсяг коштів, які зможемо спрямувати на відновлення територій Сумщини», – повідомив посадовець журналістам під час брифінгу у медіацентрі.

До речі, в минулому році на Сумщині за кошти державного, місцевого бюджетів та кошти донорів було відновлено 340 об’єктів інфраструктури та соціальної сфери.

Відео з брифінгу дивіться за посиланням: https://youtu.be/GUVZtFL9P1A

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь