Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

55 громад з 5 областей отримають техніку для відновлення надання адміністративних послуг

Дата: 01.06.2023 11:57
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Тривають поставки техніки для відновлення надання послуг і роботи ЦНАП до 55 деокупованих і постраждалих громад з Дніпропетровської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської областей. Кризова підтримка включає комп’ютери, ноутбуки, джерела безперебійного живлення, багатофункціональні офісні пристрої, мобільні валізи для надання послуг. Сума тендерної закупівлі майже 9 мільйонів гривень.

🇺🇦 🗣 Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури: «Команда Міністерства відновлення щоденно працює над забезпеченням необхідних умов для повернення українців. Одним із пріоритетів у цій роботі є посилення спроможностей громад. Ми й надалі надаватимемо додаткові інструменти громадам, аби якнайбільше людей змогли отримати критично важливі для них послуги. Дякую шведським партнерам за допомогу».

Органи місцевого самоврядування подавали заявки на отримання комплексної підтримки через відкриту форму на нашому сайті. Окрім матеріальної підтримки громади також отримують інституційну та навчальну підтримку по необхідним їм напрямкам.

🇸🇪 🗣 Адам Амберг, керівник відділу підтримки реформ Посольства Швеції в Україні: «Ми непохитні в активній підтримці процесів відновлення України і глибоко усвідомлюємо значення повернення громадян до їх рідних громад, якщо це вже можливо. Якість і доступність публічних послуг є важливими критеріями демократичної держави, і Швеція буде продовжувати допомагати Україні на цьому шляху, разом з іншими напрямками відновлення та зміцнення українських громад».

Більше 2,6 мільйонів мешканців проживали у громадах, які отримують кризову допомогу від шведського проєкту в рамках цієї хвилі, до повномасштабного вторгнення. Загалом майже 100 постраждалих громад отримують комплексну підтримку PROSTO по відновленню роботи ЦНАП та надання державних послуг мешканцям.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України Міністерство цифрової трансформації України Дія.Центр


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь