Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ЦИФРОВІЗАЦІЯ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ ТА ПОСЛУГ – ТРИВАЄ

Дата: 23.05.2023 08:59
Кількість переглядів: 51

Доступ до якісних послуг, ефективна система соціальної підтримки, включення осіб з інвалідністю у суспільне життя, виховання дітей у сім’ях і цифровізація надання соціальних виплат та послуг – на реалізації цих основних цілей на сьогодні зосереджене Міністерство соціальної політики України.

З метою вдосконалення надання соціальної підтримки громадянам Мінсоцполітики спільно з Міністерством цифрової трансформації та міжнародними партнерами працюють над цифровими рішеннями.

Необхідно відмітити, що на сьогодні через застосунок Дія доступне отримання довідки і допомога на проживання внутрішньо переміщених осіб, а також зміна адреси та зняття з реєстрації.

Реалізовано цикл послуг із всиновлення, починаючи з онлайн-консультації.

Розвивається Єдина інформаційна система соціальної сфери, створюючи підгрунтя для того, щоб сервісів за напрямами Мінсоцполітики в Дії ставало з кожним днем все більше.

У довгостроковій стратегії - послуги та інформаційні обміни. Обміни між державними реєстрами дуже полегшують життя громадянину, бо не буде необхідності витрачати час на збір довідок у різних державних установах. Тому, крок за кроком будується єдина інформаційна система, яка покриватиме дані всіх відомств і міститиме верифіковану достовірну інформацію.

Також міністерство впроваджує електронний кейс-менеджмент у напрямку соціальних послуг і працює над заміною на нову і сучасну діючу систему ЦБІ (Портал Централізованого банку даних осіб з інвалідністю).

Зазначено, що основним завданням є надання соціальних послуг та здійснення виплат у найкоротші терміни та у зручний спосіб. Тому, продовжується робота над цифровими рішеннями, які спростять життя, у першу чергу нашим громадянам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь