Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Начальник служби у справах дітей Валентина Клименко спільно з поліцейським офіцером Хмелівської сільської ради Артуром Зернюком відвідали та привітали дітей родин опікунів, де виховуються діти позбавлені батьківського піклування та дітей з родин, які

Дата: 01.06.2023 16:58
Кількість переглядів: 45

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Начальник служби у справах дітей Валентина Клименко спільно з поліцейським офіцером Хмелівської сільської ради Артуром Зернюком відвідали та привітали дітей родин опікунів, де виховуються діти позбавлені батьківського піклування та дітей з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах з Днем захисту дітей. Вручили подяки опікунам за відповідальність, самовідданість та чуйність, за любов, яку вони дають дітям і за гідне виховання підростаючого покоління.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства і за це маємо відповідати ми, дорослі. Щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від болю і зневіри!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь