Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

8 вересня під керівництвом голови Роменської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Дениса ВАЩЕНКА проведено засідання районного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-202

Дата: 08.09.2023 17:15
Кількість переглядів: 114

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

8 вересня під керівництвом голови Роменської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Дениса ВАЩЕНКА проведено засідання районного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років в Роменському районі в умовах воєнного стану

📌У засіданні взяли участь члени штабу, керівники комунальних підприємств у сфері надання послуг з теплопостачання, голови та представники територіальних громад Роменського району.

❗«У зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації, питання сталого проходження опалювального сезону 2023-2024 років є надважливим. Особливу увагу приділяємо об’єктам критичної інфраструктури району. Вони мають бути не лише фізично захищеними, а й в повній мірі забезпечені автономними джерелами електропостачання та з наявними запасами пального для їх сталого функціонування», – зазначив очільник району Денис ВАЩЕНКО.

🖇️Під час засідання районного штабу були розглянуті питання щодо:

✅стану підготовки комунальних підприємств Роменського району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років;

✅стану підготовки об’єктів соціальної сфери, дошкільних навчальних закладів, закладів освіти та закладів охорони здоров’я на території Роменського району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років;

✅підписання актів готовності з Управлінням Держенергонагляду в Сумській області щодо стану готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років;

✅ затвердження програми підвищення стійкості територіальних громад до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання життєво важливих послуг населенню.

ℹ️«На території Роменського району комунальними підприємствами «Теплокомуненерго» Липоводолинської селищної ради, «Ромникомунтепло» та «Ромнитеплосервіс» Роменської міської ради заходи по підготовці котелень до опалювального періоду 2023-2024 років виконано на 100% та відповідно підписанно акти з Управлінням Держенергонагляду у Сумській області щодо стану готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період 2023-2024 років. На випадок надзвичайних ситуацій теплопостачальні та водопостачальні підприємства Роменського району забезпечені 33 автономними джерелами електропостачання», – зазначила начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства Роменської районної державної адміністрації Людмила ФЕДЬКО.

ℹ️Начальник відділу з питань освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я та комунікацій з громадськістю Роменської районної державної адміністрації Раїса ФЕДЬКО доповіла, що всі заклади охорони здоров’я та освіти Роменського району готові розпочати опалювальний період.

☝️На сьогоднішній день котельні закладів освіти Вільшанської, Коровинської, Роменської та Хмелівської громад забезпечені твердим паливом на 100%, Синівської – на 85%, Недригайлівської – на 56%, Андріяшівської та Липоводолинської – близько 50%.

✅Детальніше:http://rmn.sm.gov.ua/.../17661-vidbulos-zasidannya...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь