Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

26 листопада в Хмелівській громаді, в рамках проєкту, що був ініційований UNDP Ukraine / ПРООН в Україні й Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за фінансової підтримки Уряду Японії, відбулась робоча зустріч керівника ГО

Дата: 27.11.2023 08:07
Кількість переглядів: 80

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

26 листопада в Хмелівській громаді, в рамках проєкту, що був ініційований UNDP Ukraine / ПРООН в Україні й Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за фінансової підтримки Уряду Японії, відбулась робоча зустріч керівника ГО «Агенція відновлення та розвитку», Олександра Солонтая з сільським головою Петром Панченко та посадовими особами місцевого самоврядування (Любов Гордійко, Наталією Балюрою, Іриною Головач, Олексієм Рик, Юлією Балюрою, Людмилою Нагорною).

Захід розпочався із знайомства з керівником КП «Архітектурно-планувальне підприємство» Миколою Греком, який презентував техніку та розповів про роботу підприємства. Потім начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Хмелівської громади Ірина Головач зустріла гостей в «Центрі позашкільної роботи» познайомила з персоналом та доповіла про напрямки роботи центру, а керівник центру- Аліна Клименко провела коротко презентацію створення закладу.

Далі учасники заходу спільно з експертами ГО «Агенція відновлення та розвитку» Тарасом Бик, Оленою Хмельник, провели засідання робочих груп, де заслухали керівника соціологічної групи «Рейтинг» Любомира Висів (соціолога), який проаналізував соціологічне опитування, що було проведено з місцевими мешканцями громади. Соціологічна група «Рейтинг»— одна з найбільших незалежних дослідницьких інституцій в Україні, спеціалізується на проведенні всіх видів соціологічних досліджень із дотриманням міжнародних стандартів. Клієнтами групи «Рейтинг» є державні органи, неурядові й громадські організації, ЗМІ та бізнес. У досвіді групи «Рейтинг» є проведення опитувань для міжнародних організацій, таких як UNICEF, USAID, Міжнародний республіканський інститут, Уряд Канади, Світовий банк, Національний фонд демократії, університети Польщі, Данії, Швейцарії та інших країн.

На даному етапі фахівці групи вперше досліджували громаду з кількістю населення близько 5 тис. під час онлайн включення представники громади змогли задати питання та обговорити деякі напрямки опитування.

Також робочою групою було оглянуто нове укриття для учнів громади, деякі заклади культури території населених пунктів громади.

Щиро вдячні усім учасникам заходу, оскільки незважаючи на складні погодні умови захід пройшов у теплій, дружній атмосфері.

Працюємо далі. Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь