Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Непоправна втрата, біль знову спіткала Хмелівську громаду та село Гаї Басівського старостату.

Дата: 30.11.2023 16:19
Кількість переглядів: 48

Фото без опису Фото без опису

Непоправна втрата, біль знову спіткала Хмелівську громаду та село Гаї Басівського старостату. Останній місяць осені приніс страшну звістку про загибель нашого земляка, уродженця села Кас'яна Володимира Петровича, Воїна – Захисника України, що в цей світ прийшов 10 листопада 1970 року. Навчався в місцевій школі, після закінчення якої вступив до Роменського ВПУ -14, обравши професію електрика. Все дитинство і юність пройшло в мальовничому селі , що притулилося до лісу і простяглося вздовж дороги… Доброї вдачі, комунікабельний, працьовитий, завжди готовий прийти на допомогу – таким він був, таким залишиться в пам'яті людей: рідних, односельчан, друзів. Відслуживши строкову службу в ракетних військах, Володя розпочав трудову діяльність в рідному колгоспі «Правда» електриком, працював в різні роки на заводах цегляному та СБК.

Як і всі, радів життю, знайшов свою половинку, одружився, народили гарного сина Богдана, який на даний час є теж Захисником рідної землі.

Війна забирає кращих… Навесні 2023 року Володимир змінив свій буденний одяг на військовий. Навчався нелегкій новій і необхідній справі, робив усе , залежне від нього не для слави, не для визнання, а для добра людей і їх майбутнього. Війна змінила чоловіка, загартувала і відношення до життя стало іншим…

Захищаючи Україну від злісного ворога, Володя загинув далеко від батьківського порогу. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Громада втратила земляка - Захисника, родина – батька, чоловіка, брата. Схиляємо низенько голови в глибокій скорботі , вшановуючи його світлу пам'ять!

Про дату та час поховання повідомимо пізніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь