Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

МІНРЕІНТЕГРАЦІЇ ТА МІЖНАРОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ ACTED РОЗПОЧИНАЮТЬ НОВУ ПРОГРАМУ З ГУМАНІТАРНОЇ ПІДТРИМКИ ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВІЙНИ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 24.01.2024 13:23
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Секретаріатом Кабміну зареєстровано проєкт міжнародної технічної допомоги «Консорціум Реагування: надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023-2024)»

Він спрямований на зміцнення спроможності до подолання труднощів постраждалими від військового конфлікту особами в Україні, у тому числі шляхом доступу до мультисекторальної гуманітарної допомоги.

Проєкт фінансується Урядом США через Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) та реалізовується міжнародною неурядовою організацією ACTED в Україні.

Проєкт орієнтований на ВПО та постраждалих від військового конфлікту осіб, які проживають на деокупованих, прифронтових і стабільних територіях України, а також на тимчасово окупованих територіях.

Передбачається надання продовольчої допомоги, допомоги з відновлення житла, економічного відновлення, забезпечення водою, санітарією та гігієною.

Також передбачається надання багатоцільової грошової допомоги, яка становитиме 3600 гривень на особу на місяць і виплачуватиметься одним платежем у розмірі 10 800 гривень для покриття тримісячних потреб ВПО та постраждалих від конфлікту осіб.

Проєкт триватиме до кінця цього року й діятиме у таких областях: Чернівецькій, Чернігівській, Черкаській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Кіровоградській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Вінницькій, Волинській, Запорізькій, Закарпатській та Житомирській.

За матеріалами: https://minre.gov.ua/2024/01/24/minreintegracziyi-ta-mizhnarodna-organizacziya-acted-rozpochynayut-novu-programu-z-gumanitarnoyi-pidtrymky-postrazhdalogo-vid-vijny-naselennya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь