Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Оголошення про проведення конкурсу на придбання у комунальну власність Хмелівської сільської ради об’єктів нерухомого майна (житла) для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

Дата: 06.02.2024 08:49
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Конкурсна комісія з придбання у комунальну власність житла на вторинному ринку для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщених осіб, з метою формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області, повідомляє про проведення конкурсу щодо придбання житла (квартир) для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Заявки від продавців житлових приміщень приймаються протягом 10 робочих днів з дня опублікування оголошення на сайті Хмелівської сільської ради, а саме до 19 лютого 2024 року (включно)  за адресою42034, Сумська область, Роменський район,  с. Хмелів вул. Роменська, 58  з 8.00 до 17.15 понеділок-четвер, з 8.00 до 16.15 п’ятниця)

 

Розгляд конкурсних пропозицій буде проведено  20 лютого 2024 року о 14 годині. 

 

Посадова особа замовника для зв’язку з учасниками тел. +380971269183

режим роботи: щодня, крім вихідних з 8:00 до 17:15, п’ятниця – з 8:00 до 16:15, перерва з 12:00 до 13:00

 

Основні вимоги до житлових приміщень (квартирбудинків):

  1. запропоноване житло повинно знаходитись в межах Хмелівської сільської територіальної громади;

  2. житло повинно бути придатним для проживання та відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам;

  3. у житлі повинно бути опалення, газопостачання, енергопостачання та джерело водопостачання;

  4. бути без заборгованостей по комунальних послугах та інших платежах;

  5. бути вільним від реєстрації в ньому осіб.

  6. житловий будинок, не повинен бути визнаним аварійним або таким, що підлягає зносу.

Для участі в конкурсі подаються:

  1. Заява про участь в конкурсі – цінова пропозиція встановленого зразка (додається)  із зазначенням  прізвища, імені, по-батькові фізичної особи, її місця проживання, номера телефону, кількості кімнат, вартості 1 квадратного метра житла, загальної  та житлової  площ, загальної  вартості житла та загальної вартості земельної ділянки, на якій розташоване житло (окрім  квартир в багатоквартирних будинках );  

  2. Інші документи:

  3. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно або інших правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно.

  4. Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності. Отримати можна через кабінет громадянина на порталі  diia.gov.ua за допомогою електронного підпису, або звернувшись до центру надання адміністративних послуг незалежно від місця реєстрації.

  5. Копія технічного паспорта на житлове приміщення.

  6. Експертна оцінка нерухомого майна про вартість об’єкта нерухомості, або довідка про оціночну вартість нерухомого майна, отримана безкоштовно з Єдиної бази даних звітів про оцінку за посиланням (https://evaluation.spfu.gov.ua), довідка є чинною впродовж 30 календарних днів з дня її формування Єдиною базою. Інструкція для отримання довідки - https://www.spfu.gov.ua/userfiles/files/dovidka.pdf 

  7. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб  підприємців і засвідчена в установленому порядку копія довідки про включення до ЄДРПОУ (для юридичних осіб).

  8. Копія паспорта фізичної особи (стосується учасників – фізичних осіб) та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті), в разі наявності пільг надаються копії документів, що підтверджують ці пільги (пенсійне посвідчення, довідка про інвалідність, посвідчення про присвоєння категорії тощо).

  9. Копія витягу з Державного земельного кадастру на земельну ділянку. Витяг надається державними кадастровими реєстраторами відповідних структурних підрозділів Держгеокадастру, витяг є чинним протягом 3 місяців після видачі.

  10. Документ що підтверджує повноваження особи або представника  Учасника конкурсу щодо підпису документів конкурсної пропозиції, повноваження від власника на відчуження майна від його імені.

  11. Витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна. Отримати можна через кабінет громадянина на порталі  diia.gov.ua за допомогою електронного підпису, або звернувшись до центру надання адміністративних послуг незалежно від місця реєстрації

  12. Витяг з Державного реєстру обтяжень нерухомого майна щодо наявності (відсутності) обтяжень. Отримати можна через кабінет громадянина на порталі  diia.gov.ua за допомогою електронного підпису, або звернувшись до центру надання адміністративних послуг незалежно від місця реєстрації

  13. Оригінал або нотаріально завірена копія довідки з обслуговуючого банку (банків) [реквізити, яких зазначені у відомостях про учасника конкурсу] про стан відкритих розрахункових рахунків для проведення розрахунків.

  14. Фотокартки житла – кожної кімнати окремо, допоміжних приміщень (за бажанням), наявність внутрішніх мереж (водопостачання, газопостачання, електропостачання).

Витрати Учасника, пов’язані з підготовкою та поданням конкурсної пропозиції, НЕ ВІДШКОДОВУЮТЬСЯ (в тому числі й у разі відміни конкурсу чи визнання конкурсу таким, що не відбувся).

      Подання та розкриття конкурсних пропозицій.

      Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

      Оформлення конкурсних пропозицій.

Кожен Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну  пропозицію.

Конкурсна пропозиція та документи, які підтверджують відповідність пропозиції конкурсних торгів технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета конкурсу готуються Учасниками у одному примірнику і подаються у письмовій формі (за  підписом фізичної особи, а для юридичних осіб - керівника або уповноваженої особи учасника), та повинні бути скріплені печаткою (для юридичних осіб) або підписом в запечатаному конверті з позначкою «Конкурсна пропозиція».

Конверт конкурсної пропозиції в місцях склеювання повинен містити відбиток печатки (для юридичних осіб) або підпис учасника конкурсу.

На конверті, крім позначки «Конкурсна пропозиція» повинно бути зазначено:

  • повне найменування і адреса Замовника;

  • назва предмета конкурсу: «Придбання у комунальну власність Хмелівської сільської територіальної громади в особі Хмелівської сільської ради об’єкта нерухомого майна (житла) для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб»;

  • повне найменування учасника конкурсу, його адреса (поштова або юридична), ідентифікаційний код ЄДРПОУ, номери контактних телефонів, факсу, е-mail (за наявності);

  • маркування: «Не відкривати до 20 лютого 2024 р. 14:00 год.»  (дата та час розкриття конкурсних пропозицій згідно даних оголошення про проведення конкурсу).

Кожна конкурсна пропозиція подається Учасником до сільської ради. Датою подання конкурсної пропозиції вважається дата реєстрації вхідної кореспонденції.

У разі, якщо Учасником у своїй пропозиції зроблено будь-які окремі записи або правки, вони засвідчуються підписом керівника або уповноваженої посадової особи учасника та печаткою або підписом фізичної особи.

 

Ціна конкурсної пропозиції:

 

Ціна конкурсної пропозиції Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення щодо продажу житла, з врахуванням земельної ділянки, на якій розташований будинок (окрім квартир у багатоквартирних будинках) та витрат по оформленню договору купівлі-продажу, витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів)

Вартість конкурсної пропозиції визначається із розрахунку ціни за 1 м² помноженої на кількість квадратних метрів загальної площі приміщення та вартості земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).

 

Ціна пропозиції залишається незмінною до повного виконання сторонами зобов’язань за договором та встановлюється в національній валюті.

 Зразок заяви про участь в конкурсі - ЦІНОВА КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь