Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Сьогодні з Вінниччини на Сумщину, до Хмелівської громади, завітали волонтери- представники Громадської організації "Патріот України" з гуманітарною допомогою (продуктами харчування) ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ, яких війна змусила залишити рідні домівки.

Дата: 06.03.2024 17:19
Кількість переглядів: 75

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Взаємодопомога і підтримка- запорука нашої Перемоги!!! Сьогодні з Вінниччини на Сумщину, до Хмелівської громади, завітали волонтери- представники Громадської організації "Патріот України" з гуманітарною допомогою (продуктами харчування) ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ, яких війна змусила залишити рідні домівки.

Продуктові набори буде пропорційно розподілено між родинами ВПО, які зареєстровані та проживають на території сільської ради. Їх можна буде отримати на пункті видачі допомоги в с.Хмелів.

Щиро дякуємо за небайдужість і підтримку ГО "Патоіот України" її помічникам, донорам!!! Окрема подяка команді волонтрів - ветеранам, інвалідам війни, які всупереч важким випробуванням долі залишаються в бойовому строю. Тепер вони воїни тила, допомагають по всій Україні переселенцям і фронту, і сьогодні привезли цю допомогу на Роменщину. ВИ - СПРАВЖНІ ГЕРОЇ СУЧАСНОСТІ і ПРИКЛАД ДЛЯ БАГАТЬОХ УКРАЇНЦІВ!!! Нехай добро, зроблене вами, повертається сторицею!!! Разом- до Перемоги!!!✊♥️🖤🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь