Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ Ворожі війська використовують кулькові осколкові авіаційні бомби

Дата: 06.03.2024 08:24
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Поліція Сумщини попереджає! Ворожі війська використовують кулькові осколкові авіаційні бомби

📌На півночі Сумської області сьогодні вночі росіяни застосували небезпечні боєприпаси – кулькові осколкові авіаційні бомби ШОАБ-0,5.

🛑Минулої ночі ворог дистанційно замінував місцевість на території Шосткинського району, а саме поблизу села Марчихина Буда. Російська авіація під час нанесення авіаударів використала касетні бомби РБК-500. Одна така касета містить 565 кулькових авіабомб ШОАБ-0,5 масою по 400 грам кожна та має велику зону ураження.

💬«За зовнішнім виглядом цей предмет схожий на невеликий м’ячик сріблястого кольору з невеликими виступаючими на корпусі «ребрами». Своїм виглядом може привертати увагу дітей, тому радимо батькам взяти це до відома, і попередити близьких про можливу небезпеку. Не радимо чіпати такі знахідки нікому. На місці події наразі працюють співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області, які зачищають територію від цих бомб», говорить начальник відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області Ігор Черняк.

❗️Шановні жителі області, будьте обережні при виявлені такого вибухонебезпечного предмету. Не підходьте до нього, не беріть до рук, не проводьте з ним жодних маніпуляцій. У разі виявлення авіабомби ШОАБ-0,5, або будь яких інших вибухонебезпечних предметів терміново повідомляйте поліцію за телефоном 102.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь