Хмелівська сільська рада

Сумська область, Роменський район

Привітання сільського голови з Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 07:29
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ХМЕЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Вітаю Вас із визначним національним святом-Днем Конституції України! Вона має унікальне історичне коріння, адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний Закон - Конституцію Пилипа Орлика.

28 років тому Конституція увійшла в наше життя як головний гарант державності і демократії,незалежності і соборності України. Для нас, українців, Конституція - це про права і свободи, це про гідність,цінності, кістяк нації, стійкість та нескореність.

Та демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні зараз особливо важко-ствердивши соборність та незалежність майже три десятки років тому, сьогодні українці змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій війні з російським агресором.

Із нагоди урочистого для нашої держави свята бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках захищають нас, воюють за майбутнє України!

Маємо набратися терпіння і віри та зробити все від нас залежне, щоб прийдешні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

З Днем Конституції, дорогі земляки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь